Recenzije

9,3
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,8
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
9,0
Sadržaji
9,1
Osoblje
9,8
Omjer cijene i kvalitete
9,1

Recenzije

    Petar
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    30. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ranko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    2. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Valentina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. kolovoza 2017.

    Odlicno

    Privatnost apartmana 😄,domaćini ugodni ljudi.
    Ivan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    5. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    16. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    26. lipnja 2017.
    Predivan pogled, cist i ugodan apartman, dragi i susretljivi domacini
    Ksenija
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    15. rujna 2016.

    Vis nas je osvojio! Svakako se namjeravamo vratiti kod obitelji Despotovic!

    Jedina zamjerka je na lošoj zvučnih izolaciji.
    Sir koji nas je dočekao bio je odličan. Vlasnici su veseli i ljubazni. Vrt apartmana je prekrasan.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    9. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Amir Perviz
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    6. kolovoza 2016.

    Boravak na Visu

    Izuzetno čist i uredan apartman na mirnom mjestu. Veoma ljubazno osoblje. Svaka preporuka.
    Azina
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    31. srpnja 2016.
    Posebna gostoljubivost vlasnika.
    DRAZEN
    be

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    28. kolovoza 2017.

    Our week long stay in Vis, island of Vis, at Despotović appartments, was trully rewarding. Perfect.

    Very good position, extremely helpful but decent owners. Slightly off the coast (still short distance), but benefiting from splendid sea(bay)views. Tranquill and laid back. Perfect for any type of holidaymaker. Could only be recommended.
    Christel
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    8. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Douglas
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Attila
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Aimi
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. kolovoza 2016.

    Wonderful, couldn't ask for more.

    Fantastic apartment, well decorated and equipped. Especially liked the balcony with beautiful sea view. The owners are lovely and so helpful. We will definitely stay here again.
    Jonas
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    10. kolovoza 2016.

    Well kept, but high up.

    anita
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    7. kolovoza 2016.

    Lovely views of Vis

    There was a very steep climb up to the property which was unpleasant during heat of day. The walls were very thin and other guests were noisy till late at night.
    Lovely view of sea. Cool breeze.
    Mohammad Rony
    fi

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. srpnja 2016.

    Best view and calm apartment.

    Best place to live in Vis. The location is not in the centermost part of the Vis town but the walking distances were easy, approximately 20 mins from any important place. For us personally the location was the best possible, far away from the crowd, very quiet and peaceful. Also thanks to the location we had a spectacular view of the coastline and the city from the balcony. We also had access to a barbequeing oven and the kitchen ware was way beyond our expectations. So we bought fish from the local fish market and grilled it with some vegetables. Wonderful dinner with a great view! We highly recommend this place for anyone who is looking for a quiet place with a nice view down to the sea and the city. Host is really nice she gave us welcome food and she was very friendly and helpful.
    Lucie
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. srpnja 2016.
    Very nice owners. Position was great, walking distance to the downtown of Vis and short driving distance to the nicest beaches. Good price for big family.